Υλικά για Χριστουγεννιάτικα μπισκότα κανέλας

1 κ.σ. κανέλα
200 γρ. φρέσκο βούτυρο μαλακό
400 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
250 γρ. ζάχαρη
2 φλ. γάλα
100 γρ. αμυγδαλόψυχα κοπανισμένη
½ κ.γ. μπέικιν πάουντερ
30 ml κανέλα
¼ κ.γ. γαρίφαλο
¼ κ.γ. μοσχοκάρυδο
άσπρο γλάσο για το γαρνίρισμα

Συνταγή για Χριστουγεννιάτικα μπισκότα κανέλας


  • Χτυπάμε στο μίξερ το βούτυρο, τη ζάχαρη και έπειτα προσθέτουμε το γάλα και όλα τα υπόλοιπα υλικά.
  • Ανακατεύουμε μέχρι η ζύμη μας να γίνει ομοιογενής.
  • Πλάθουμε με τα χέρια μας τα μπισκότα σε σχήμα αστεριού ή αν έχουμε χρησιμοποιούμε τις αντίστοιχες φόρμες.
  • Τα ψήνουμε στο φούρνο στους 200 βαθμούς για 15′.
  • Γαρνίρουμε τα μπισκότα με το γλάσο.