Πλένουμε, καθαρίζουμε τις μελιτζάνες, τις κόβουμε σε χοντρές φέτες και τις βάζουμε να βράσουν σε αλατισμένο νερό για 15′ περίπου (από τη στιγμή που βράζουν).
Τις μεταφέρουμε σε σουρωτήρι και πιέζουμε να φύγει το νερό.
Βγάζουμε τη φλούδα και τις πολτοποιούμε με το πιρούνι ή στο μπλέντερ.
Προσθέτουμε το σκόρδο, τον μαϊντανό, τα αβγά χτυπημένα, τα μυρωδικά, αλάτι και πιπέρι και τη φρυγανιά και ανακατεύουμε να γίνουν ένα μείγμα.
Μπορεί να χρειαστεί λίγη φρυγανιά ακόμη, αν είναι πολύ αραιό.
Στο τέλος προσθέτουμε τη φέτα κι ανακατεύουμε λίγο ακόμα.
Σε βαθύ τηγάνι ζεσταίνουμε αρκετό ελαιόλαδο.
Παίρνουμε με τη βοήθεια ενός κουταλιού μια ανάλογη ποσότητα, πλάθουμε τον κεφτέ, αλευρώνουμε προσεκτικά και ρίχνουμε στο τηγάνι.