ΥΛΙΚΑ

2 στήθη κοτόπουλο βρασμένα ( ή όποιο άλλο μέρος του κοτόπουλου έχει περισσέψει)
2 κεσεδάκια γιαούρτι (προτιμότερο είναι πλήρες, αλλά για ακόμα πιο "ελαφρύ" αποτέλεσμα μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε και 1,5% λιπαρά)
1 μέτριο λάχανο
2-3 καρότα
1 ξερό κρεμμύδι
1 φλυτζανάκι του καφέ ελαιόλαδο
ξύδι
λεμόνι
αλάτι-πιπέρι
(σκόνη μουστάρδας-προεραιτικά)

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Μαδάμε το κοτόπουλο με το χέρι σε ακαθόριστα κομμάτια - μπουκίτσες.
Χοντροκόβουμε το λάχανο.
Τρίβουμε το καρότο στο ρεντέ σε χοντρές λωρίδες.
Κόβουμε το κρεμμύδι σε κυβάκια.


Σε μια λεκανίτσα ανακατεύουμε τα παρακάτω συστατικά με το χέρι:

Για το ντρέσιγνκ: Αδειάζουμε το γιαούρτι σε ένα λεκανάκι. Ρίχνουμε το λάδι, το αλάτι, το πιπέρι και λίγες σταγόνες λεμόνι. Ανακατεύουμε με μια κουτάλα ή κουτάλι και ρίχνουμε σιγά-σιγά ξύδι μέχρι να φτάσει στην οξύτητα που μας αρέσει.

Αν θέλουμε να πάρει λίγο χρώμα η σαλατά ρίχνουμε στο ντρέσινγκ λίγη σκόνη μουστάρδας.
Ρίχνουμε το ντρέσιγνκ στη σαλάτα και ανακατεύουμε πολύ καλά ώστε το ντρέσινγκ να πάει παντού.
Αφήνουμε τη σαλάτα στο ψυγείο για τουλάχιστον 2 ώρες για να ενωθούν οι γεύσεις