ΥΛΙΚΑ
Για 4 άτομα 

1 φύλλο σφολιάτας
4 αυγά
1 φλιτζάνι κασέρι
8 ντοματίνια κομμένα στη μέση
αλάτι, πιπέρι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
1. Τοποθετείτε το φύλλο σφολάτας σε μια αλευρωμένη επιφάνεια και με ένα κοφτερό μαχαίρι χωρίς δόντια το κόβετε στα τέσσερα. Τοποθετείτε τα φύλλα σφολιάτας σε ένα ταψί στρωμένο με αντικολλητικό χαρτί και με μια σπάτουλα τα πιέζετε περιμετρικά για να σχηματίσετε ένα πλαίσιο γύρω – γύρω, ώστε να φουσκώσει η σφολιάτα πιο πολύ περιμέτρικά από ότι στο κέντρο και να μην χυθεί το αυγό.

2. Τρυπάτε με ένα πιρούνι καλά τη σφολιάτα μέσα από το πλαίσιο που σχηματίσατε. Ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για 15 λεπτά.

3. Αποσύρετε τις σφολιάτες από το φούρνο, μοιράζετε από πάνω το κασέρι, σπάτε στο κέντρο κάθε φύλλο 1 αυγό και στις γωνίες του αραδιάζετε τα μισά ντοματίνια (4 σε κάθε φύλλο). Αλατοπιπερώνετε και βάζετε πάλι στο φούρνο, χαμηλώνετε τη θερμοκρασία στους 160 βαθμούς και συνεχίζετε το ψήσιμο για ακόμα 15 λεπτά. Αποσύρετε από το φούρνο και σερβίρετε ζεστά.