Υλικά

6-8 πατζάρια ξεφλουδισμένα, βρασμένα σε αλατισμένο νερό και κομμένα σε κυβάκια
2 κεσεδάκια γιαούρτι
αλάτι
μισό ματσάκι άνηθο ψιλοκομμένο
2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες


Διαδικασία

Σε ένα μπωλ βάζεις τα πατζάρια και το σκόρδο.

Προσθέτεις το γιαούρτι, αλάτι αν χρειάζεται και ανακατεύεις καλά.

Τέλος ρίχνεις τον άνηθο και ανακατεύεις.

Συγχαρητήρια η πατζαροσαλατα με γιαουρτι και σκορδο είναι έτοιμη. Καλή απόλαυση.