Υλικά
-Ένα μεγάλο αγγούρι
-3 ντομάτες
-½ φλιτζάνι κόκκινο κρεμμύδι, κομμένο σε κύβους

-½ κούπα φρέσκο μαϊντανό, ψιλοκομμένο
-½ φλιτζάνι φρέσκο δυόσμο, ψιλοκομμένο
-¼ φλιτζανιού χυμό λεμονιού
-3 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
-½ κουταλάκι του γλυκού αλάτι


Εκτέλεση
Κόβετε το αγγουράκι και τις ντομάτες σε κύβους αφού προηγουμένως έχετε αφαιρέσει τα σπόρια.

Ψιλοκόβετε και τα υπόλοιπα υλικά, τα ρίχνετε σε ένα μεγάλο μπολ και ανακατεύετε μαλακά.

Σκεπάζετε τη σαλάτα και την τοποθετείτε στο ψυγείο για τουλάχιστον 2 ώρες.