Υλικά

300 ml κρέμα γάλακτος με 35% λιπαρά πολύ κρύα


180 γρ. ζαχαρούχο γάλα

Σε σταθερό μίξερ χτυπάμε σε δυνατή ταχύτητα τα υλικά μέχρι να σχηματίστεί μια παχύρρευστη κρέμα, για περίπου 8-10 λεπτά.

Μεταφέρουμε το μείγμα σε μακρόστενα δοχεία που κλείνουν αεροστεγώς, το ισιώνουμε με μαρίζ και το βάζουμε στην κατάψυξη για 6-7 ώρες.

Σερβίρουμε το παγωτό σε μπάλες, σε χωνάκια, το προσθέτουμε σε milkshakes ή συνοδεύουμε πορτοκαλόπιτα και σοκολατόπιτα!