Υλικά 

1,5 κούπα μεγάλη ρύζι βρασμένο

1 κόκκινη πιπεριά σε κυβάκια

1 πράσινη πιπεριά σε κυβάκια

1 πορτοκαλί πιπεριά σε κυβάκια

μία κονσέρβα καλαμπόκι

2 κονσέρβες τόνο σε λάδι

1 μικρό βαζάκι πίκλες

Ζουμί από τις πίκλες

αλάτι

πιπέρι

ελαιόλαδο

Εκτέλεση 

Ρίχνουμε το βρασμένο ρύζι μέσα σε ένα μεγάλο μπολ και προσθέτουμε τις πιπεριές όλων των χρωμάτων κομμένες σε ροδέλες, το καλαμπόκι και ανακατεύουμε. Ψιλοκόβουμε τις πίκλες και τις ρίχνουμε και αυτές μέσα στο μπολ με τα υπόλοιπα υλικά. Προσθέτουμε τον τόνο, αφού πρώτα τον στραγγίσουμε από το λάδι και ανακατεύουμε και πάλι. Περιχύνουμε τη σαλάτα με λίγο ελαιόλαδο, πασπαλίζουμε με αλατοπίπερο, ανακατεύουμε για τελευταία φορά και σερβίρουμε!

Πηγή: toarkoudi.gr