ΥΛΙΚΑ

200 γρ. σπανάκι, κομμένο σε μικρά κομματάκια
200 γρ. τυρί φέτα
300 γρ. αλεύρι
3 κουτ. γλυκού baking powder (ένα φακελάκι)
1/2 κουτ. γλυκού αλάτι
2 αυγά, ελαφρά χτυπημένα
80 ml ελαιόλαδο
300 ml γάλα

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Αρχικά προθερμάνετε το φούρνο στους 180 βαθμούς.

Στη συνέχεια βάλτε χαρτάκια για muffin στα φορμάκια.

Κόψτε τη φέτα σε μικρά κυβάκια. Σε ένα μπολ ανακατέψτε το αλεύρι, το baking powder και το αλάτι. Σε ένα άλλο μπολ ανακατέψτε τα αυγά, το λάδι και το γάλα και μετά προσθέστε το σπανάκι ψιλοκομμένο. Προσθέστε το αλεύρι και ανακατέψτε με ένα κουτάλι απαλά μέχρι να ενωθούν όλα τα υλικά.

Βάλτε και τη φέτα και ανακατέψτε πάλι, δε χρειάζεται πολύ χτύπημα. Η ζύμη είναι αρκετά ρευστή. Μοιράστε το μείγμα στα φορμάκια και ψήστε για 20 λεπτά περίπου μέχρι να πάρουν χρώμα και μια οδοντογλυφίδα να βγαίνει στεγνή από το κέντρο τους.