Υλικά

Ρόκα 1 ματσάκι
Σαλάτα κόκκινη λόλα 1/2 ματσάκι
Σαλάτα πράσινη λόλα 1/2 ματσάκι
Ντοματίνια 10 τεμ.
Κάπαρη 1 κουταλιά σούπας
Ντάκους 2 μεγάλους
Ξινομυζήθρα 100 γρ. τριμμένη
Ντομάτες 2 μεγάλες τριμμένες
Ελιές ροδέλες 1 κουταλιά σούπας
Σος βαλσάμικο
Αλάτι


Οδηγίες

Καθαρίζουμε και πλένουμε τις ντομάτες, τα ντοματίνια και τις σαλάτες μας. Κόβουμε με το χέρι τις σαλάτες και τις αφήνουμε στο σουρωτήρι να στραγγίξουν.

Τρίβουμε στον τρίφτη τις ντομάτες, βρέχουμε με λίγο νερό τους ντάκους και τους κόβουμε στα δύο βάζοντας από πάνω την τριμμένη ντομάτα.

Σε μια πιατέλα τοποθετούμε τις κομμένες σαλάτες μας, από πάνω βάζουμε τους ντάκους, τα ντοματίνια, την κάπαρη, τις ελιές και πασπαλίζουμε με την τριμμένη ξινομυζήθρα.

Προσθέτουμε και λίγο αλάτι, περιχύνουμε με τη σος βαλσάμικου κι είναι έτοιμη να την απολαύσουμε.