ΥΛΙΚΑ

500 γρ. κιμά χοιρινό
2 μεγάλα κρεμμύδια ξερά
1/2 φλιτζάνι χυμό ντομάτας συμπυκνωμένο
1 μικρή ντομάτα κομμένη σε κυβάκια
Μαϊντανό ψιλοκομμένο
1/2 ποτηράκι του κρασιου λευκό κρασί
Αλάτι, πιπέρι
Ελαιόλαδο
Φέτα 
500 γρ. σπαγγέτι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Βάλε σε μια κατσαρόλα νερό και αλάτι για να βράσεις τα μακαρόνια σου σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας.

Σε ένα βαθύ αντικολλητικό σκεύος βάλε το ελαιόλαδο να κάψει. Σόταρε το κρεμμύδι και πρόσθεσε τον κιμά. Συνέχισε να ανακατεύεις μέχρι να καβουρδιστεί ο κιμάς σου και να πάρει ανοιχτό, λευκό χρώμα.

Σβήσε τον κιμά σου με το κρασί και άφησε λίγο το αλκοόλ του να σωθεί. Πρόσθεσε το χυμό ντομάτας και λίγο νεράκι (αν δεις τη σάλτσα πολύ πυκνή) και άσε τη σάλτσα σου να πάρει βράση.

Χαμήλωσε τη φωτιά και ρίξε τη ντομάτα σε κυβάκια, τον μαϊντανό ψιλοκομμένο και σκέπασε το σκεύος. Άσε τη σάλτσα να δέσει μερικά λεπτά και σέρβιρε.