ΥΛΙΚΑ

200 γρ. φέτα

2 πιπεριές κόκκινες

2 καρότα

2 κολοκύθια

2 κρεμμύδια

Ένα κομμάτι κολοκύθα

Ελαιόλαδο, αλάτι και πιπέρι

Ένα ματσάκι θυμάρι

3 κ.σ. μέλι

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ

Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 200°C. Καθαρίζουμε τα κρεμμύδια, τα καρότα και κόβουμε σε χοντρά κομμάτια.

Πλένουμε τα υπόλοιπα λαχανικά και κόβουμε και αυτά σε μεγάλα κομμάτια. Τα τοποθετούμε σε ένα πυρέξ ή σε ένα ταψί και στη συνέχεια ρίχνουμε ελαιόλαδο, αλάτι, πιπέρι και θυμάρι.

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Ανακατεύουμε καλά και ψήνουμε στον φούρνο μέχρι να ροδίσουν. Αφού ετοιμαστούν, ρίχνουμε τη φέτα σε κυβάκια και το μέλι. Ψήνουμε για 10 λεπτά ακόμα μέχρι να λιώσει η φέτα.