Υλικά

1/2 φλιτζάνι ανάλατο βούτυρο, σε θερμοκρασία δωματίου
2 κουταλιές της σούπας ψιλοκομμένα αποξηραμένα μανιτάρια πορτσίνι
1 κουταλιά της σούπας κόκκινο κρασί
Αλάτι

Εκτέλεση

Βάζουμε το βούτυρο σε μια επιφάνεια εργασίας και πασπαλίζουμε με τα μανιτάρια. Περιχύνουμε με το κρασί και το αλάτι. Χρησιμοποιώντας ένα μαχαίρι, ψιλοκόβουμε και ανακατεύουμε μέχρι να ομογενοποιηθούν όλα τα υλικά.

Το μεταφέρουμε σε μία λαδόκολλα που την τυλίγουμε σε σχήμα κύλινδρου.

Το κλείνουμε στα δύο άκρα και το βάζουμε στο ψυγείο.

Πηγή: tastyday.gr