Υλικά

Φαρίνα 600 γρ.
Γάλα 1 κούπα τσαγιού
Γιαούρτι 1 κούπα τσαγιού
Μπέικιν πάουντερ 1 φακελάκι
Αυγά 3 τεμ.
Αλλαντικά (ζαμπόν, γαλοπούλα, σαλάμι) 300 γ. σε κύβους ή φέτες (ό,τι έχουμε από αλλαντικά)
Τυριά (κεφαλογραβιέρα, κασέρι, μετσοβόνε, φέτα, ανθότυρο) 300 γρ. σε κύβους (ό,τι έχουμε από τυριά)
Αλάτι-πιπέρι
Δυόσμος 1 κουτάλι της σούπας τριμμένος
Μαργαρίνη 100-150 γρ.


Οδηγίες

Βάζουμε σε μπολ μεγάλο τη μαργαρίνη με τα αυγά και τα χτυπάμε με το σύρμα. Προσθέτουμε το γάλα, το γιαούρτι, αλάτι, πιπέρι, ανακατεύουμε και προσθέτουμε λίγο λίγο το αλεύρι ανακατεμένο με το μπέικιν πάουντερ.

Ανακατεύουμε μέχρι να έχουμε μια ζύμη κάπως πιο πηχτή. Έχουμε κόψει τα αλλαντικά και τα τυριά μας σε κύβους ή σε φέτες (όπως μας αρέσει), τα προσθέτουμε μέσα στη ζύμη κι ανακατεύουμε.

Τέλος, προσθέτουμε τον δυόσμο. Βουτυρώνουμε ένα ταψί ή φόρμα για κέικ, πασπαλίζουμε με λίγο αλεύρι κι αδειάζουμε μέσα το μείγμα. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς, πάνω και κάτω για 40 λεπτά (ανάλογα τον φούρνο μας).

Βγάζουμε από τον φούρνο, αφήνουμε λίγο να κρυώσει, κόβουμε σε φέτες κι είναι έτοιμη να την απολαύσουμε.