Υλικά

Φύλλο για πίτες 
Ροκφόρ 300 γρ.
Μυζήθρα 150 γρ ανάλατη
Κρέμα γάλακτος 200 γρ.
Αυγά 4
Μαύρο πιπέρι
Βούτυρο 100 γρ.


Οδηγίες

Ακολουθούμε τη διαδικασία Χειροποίητο φύλλο για πίτες

Σε ένα μπολ ανακατεύουμε όλα τα υλικά μαζί να γίνει ένα μείγμα. Σε ένα βουτυρωμένο ταψί τοποθετούμε τα μισά από τα φύλλα που φτιάξαμε (αφού τα βουτυρώσουμε πρώτα) και γεμίζουμε την επιφάνεια με το μείγμα μας.

Με τα υπόλοιπα φύλλα σκεπάζουμε τη γέμιση, τα πλαϊνά που περισσεύουν τα γυρνάμε προς τα μέσα. Βουτυρώνουμε και αυτά τα φύλλα από πάνω και με ένα μαχαίρι χαράζουμε ελαφριά.

Ρίχνουμε και λίγες σταγονίτσες νερό από πάνω και είναι έτοιμη για ψήσιμο σε φούρνο που έχουμε προθερμάνει. Ψήνουμε στους 180 βαθμούς μέχρι να ροδίσει από πάνω. Σερβίρεται ζεστή.