Ελαφριά μακαρονάδα με γαλοπούλα
Με φέτα και βασιλικό.
Υλικά
0.5 κιλό ζυμαρικά
100 γραμμ. ελαιόλαδο
1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
150 γραμμ. μανιτάρια άσπρα κομμένα σε φέτες
150 γραμμ. γαλοπούλα κομμένη σε κύβους
200 γραμμ. σάλτσα ντομάτας
150 γραμμ. φέτα σε κύβους
2 φύλλα δάφνης
φρέσκος βασιλικός ψιλοκομμένος
αλατοπίπερο
μαϊντανός για το γαρνίρισμα
Οδηγίες
Σοτάρουμε το κρεμμύδι στο ελαιόλαδο. Προσθέτουμε τα μανιτάρια και τη δάφνη και σοτάρουμε για λίγο ακόμα. Προσθέτουμε τη σάλτσα, τη γαλοπούλα, το αλατοπίπερο και τον βασιλικό και βράζουμε για 5'.
Βράζουμε τα ζυμαρικά και τα ρίχνουμε στη σάλτσα μαζί με τη φέτα και ανακατεύουμε. Ραντίζουμε με μερικές σταγονίτσες ελαιόλαδο και γαρνίρουμε με τον μαϊντανό.