½ μαρούλι ½ αγγούρι Παξιμαδάκια ή κρουτόν 60 γραμμ. κίτρινο τυρί χαμηλών λιπαρών 3-4 ντοματίνια Ελαιόλαδο Μουστάρδα Ξίδι Αλάτι
Διαδικασία
Πλένουμε καλά τα λαχανικά μας και τα κόβουμε, όπως εμείς επιθυμούμε. Τα βάζουμε σε ένα μπολ και προσθέτουμε το τυρί σε κυβάκια και τα παξιμαδάκια.
Χτυπάμε στο μπλέντερ το ελαιόλαδο με τη μουστάρδα, το ξίδι και το αλάτι. Περιχύνουμε τη σαλάτα μας και την τρώμε αμέσως, έτσι ώστε να μην «πανιάσει» το μαρούλι!