Υλικά

4 άτομα
1 μαρούλι
1-2 φρέσκα κρεμμυδάκια
1 αγγούρι
1 τόνος
125 γρ. γιαούρτι
1 κ.σ. μουστάρδα
1/2 κ.σ. μέλι
1-2 κ.σ. λάδι
5-10 ελιές
Λίγο κουκουνάρι
Αλάτι


Οδηγίες

Λιώνετε τον τόνο σε ενα μικρό μπωλ χρησιμοποιώντας πηρούνι.

Στο ίδιο μπωλ βάζετε το γιαούρτι, τη μουστάρδα, το λάδι και το αλάτι (προαιρετικά) και ανακατεύετε όλα τα υλικά μαζί.

Προσθέτετε το μέλι και συνεχίζετε το ανακάτεμα.

Ψιλοκόβετε το μαρούλι, το αγγούρι και τα κρεμμυδάκια σε ένα άλλο μπωλ και ρίχνετε από πάνω στον τόνο με τη σως.

Προσθέτετε τις ελιές και το κουκουνάρι.

Ανακατεύετε λίγο και καλή σας όρεξη!