Υλικά

1 κούπα με διάφορα κίτρινα τυριά σε κομματάκια

2 κούπες κοσκινισμένο αλεύρι για όλες τις χρήσεις

Mισή κούπα λιωμένο βούτυρο

1 κουταλάκι αλάτι


Εκτέλεση

Ανακατεύουμε το αλεύρι και το αλάτι και προσθέτουμε το λιωμένο βούτυρο και τα τυριά. Ζυμώνουμε προσθέτοντας δύο κουταλιές της σούπας νερό και αφήνουμε τη ζύμη για μισή ώρα στο ψυγείο.

Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 165 βαθμούς και εν τω μεταξύ πλάθουμε μπαστουνάκια λεπτά και μακριά από τη ζύμη μας. Τοποθετούμε μία λαδόκολλα στο ταψί και αφήνουμε εκεί τα κριτσίνια με κενο ανάμεσά τους.

Ψήνουμε για 20 λεπτά ώσπου να αρχίσουν να ροδίζουν.