4-5 πολύ ώριμες μπανάνες Κρήτης 3 ώριμα αβοκάντο Hass 40-50 ml γάλα σόγιας 1 κ.σ. σιρόπι αγάβης ή σφενδάμου 10 σταγόνες εκχύλισμα βανίλιας Λίγο ξύσμα λεμονιού
Εκτέλεση
Τα χτυπάω όλα στο μπλέντερ να γίνει μια πηχτή κρέμα.
Τους φλοιους από τα αβοκάντο τους βάζω στην κατάψυξη να παγώσουν (από προηγούμενες μέρες που χρησιμοποιούσα αβοκάντο). Όταν σκληρύνουν σερβίρω την κρέμα μέσα στους φλοιους και τα βάζω κατάψυξη.