Υλικά

2 αυγά
4 φέτες ψωμί του τοστ
2 κ.τ.σούπας μέλι
1 κ.σ. λάδι για το τηγάνι


Εκτέλεση

Χτυπάμε καλά τα αυγά σε ένα βαθύ πιάτο. Βουτάμε τις φέτες του τοστ στο πιάτο με τα αυγά και από τις δύο πλευρές και τις αφήνουμε λίγα δευτερόλεπτα να απορροφήσουν το αυγό.

Βάζουμε το λάδι στο τηγάνι και περιμένουμε να ζεσταθεί (προσοχή να μην κάψει). 

Ρίχνουμε τις φέτες στο τηγάνι και χαμηλώνουμε τη φωτιά. Ψήνουμε για 3-4 λεπτά από κάθε πλευρά.

Τις βγάζουμε από το τηγάνι, περιχύνουμε με το μέλι όπως είναι ζεστές και σερβίρουμε.