Σουφλέ ζυμαρικών με τυριά
Το φαγητό που θα σας χορτάσει
ΥΛΙΚΑ
500γρ. βίδες
200γρ. φέτα
300γρ. τυρί γκούντα
150γρ. ρεγκάτο
15 φέτες μπέικον
2 κρέμες γάλακτος
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Βάζουμε σε μια κατσαρόλα νερό να βράζει και μια πρέζα αλάτι. Προσθέτουμε τις βίδες, ρίχνουμε λίγο λάδι και τις αφήνουμε να βράσουν για 10-12 λεπτά. Μόλις είναι έτοιμες, τις σουρώνουμε και απλώνουμε τις μισές σε ένα πυρέξ.
Τρίβουμε τα τυριά, κόβουμε σε κομμάτια το μπέικον και ρίχνουμε τα μισά πάνω από τις βίδες. Ρίχνουμε και τις υπόλοιπες βίδες και απλώνουμε παντού τα υπόλοιπα τυριά και το μπέικον.
Περιχύνουμε τις κρέμες γάλακτος, τρίβουμε λίγο φρέσκο πιπέρι και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για 15-20 λεπτά να λιώσουν τα τυριά.