ΥΛΙΚΑ

1 πακέτο ριγκατόνι (250γρ.)
2 φλιτζάνια κρέμα γάλακτος
1 φλιτζάνι γάλα
150 γρ. γκράνα παντάνο τριμμένο
100 γρ. γκούντα τριμμένο
100 γρ. έμενταλ τριμμένο
100 γρ. blue cheese
2 κ.γ, κονιάκ
Αλάτι και πιπέρι
Μοπσχοκάρυδο τριμμένο

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Βάλε την κρέμα γάλακτος και το γάλα σε μια κατσαρόλα να πάρουν μια βράση. Μόλις αρχίσει να αχνίζει πρόσθεσε όλα τα τυριά μαζί τριμμένα και ανακάτεψε καλά να λιώσουν μέσα στην κρέμα γάλακτος.

Μόλις το μείγμα γίνει ομοιόμορφο πρόσθεσε αλατοπίπερο και τριμμένο μοσχοκάρυδο. Πρόσεξε το αλάτι γιατί είναι αλμυρά τα τυριά. 

Πρόσθεσε και το κονιάκ και κλείσε το μάτι της κατσαρόλας. 

Στο μεταξύ βάλε τα ζυμαρικά σου σε αλατισμένο νερό και ετοίμασέ τα σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας. Σέρβιρε με τη σάλτσα ζεστή.