Υλικά

3 αυγά
2 ντομάτες μεσαίες
30 γρ. φέτα
1 κ.σ. ελαιόλαδο
Θυμάρι
Ρίγανη
Σκόρδο σε σκόνη
Αλάτι - πιπέρι


Οδηγίες

Βάζουμε μια κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο μέσα σ ένα μέτριο τηγάνι. Ρίχνουμε τις ντομάτες τις οποίες έχουμε κόψει σε μικρά κυβάκια (μαζί με τη φλούδα της) και τα μπαχαρικά.

Ανακατεύουμε μέχρι να εξατμιστούν όλα τα υγρά της ντομάτας. Έπειτα ρίχνουμε τα αυγά και ανακατεύουμε μέχρι να ψηθούν. Προσθέτουμε και την φέτα την οποία έχουμε κάνει τρίμμα.