450 γρ. καρπούζι, παγωμένο, κομμένο σε κυβάκια 400 γρ. φράουλες, παγωμένες, κομμένες στα 4 2 κ.γ. τριμμένο φρέσκο τζίντζερ με το ζουμί του χυμός από 1 λάιμ
Εκτέλεση
Καθαρίζουμε τις φράουλες αφαιρώντας τα κοτσάνια τους. Αφαιρούμε το φλούδι και τα κουκούτσια από το καρπούζι.
Περνάμε όλα τα υλικά από το μπλέντερ για τουλάχιστον 3 λεπτά μέχρι να ομογενοποιηθέι το μείγμα.
Μοιράζουμε σε 4 ποτήρια και σερβίρουμε αμέσως με παγάκια.