Υλικά

8 φρέσκα σπαράγγια 
40 γραμμ. βούτυρο
50 γραμμ. μουστάρδα 
10 γραμμ. σπόροι μουστάρδας 
2 μοσχαρίσια φιλέτα 180 
Αλάτι
Πιπέρι

Εκτέλεση

Καθαρίζουμε τα σπαράγγια και αφού τα βράσουμε για λίγο, τα  σοτάρουμε στο βούτυρο  και τα κρατάμε σε απορροφητικό χαρτί.

Αλείφουμε τα μοσχαρίσια φιλέτα μας με τη μουστάρδα στην οποία έχουμε ανακατέψει τους σπόρους μουστάρδας. Αλατοπιπερώνουμε και ψήνουμε ανάλογα με το πώς μας αρέσουν. Τα σερβίρουμε πάνω στα σπαράγγια και τα συνοδεύουμε με ψητές ντομάτες και πράσινη σαλάτα.