Υλικά

Ένα πακέτο φύλλο κρούστας
20 φέτες ζαμπόν ή γαλοπούλα
20 φέτες τυρί σε φέτες της αρεσκείας σας
Φρυγανιά για πανάρισμα
2 αυγά για πανάρισμα
Λάδι για τηγάνισμα (κατά προτίμηση σπορέλαιο)

Εκτέλεση

Κόβετε τα φύλλα κρούστας σε μακριές λωρίδες (περίπου τέσσερις σε κάθε φύλλο) και τις φέτες ζαμπόν και τυριού στα δύο.

Βάζετε το ζαμπόν και το τυρί σε μία λωρίδα φύλλου κρούστας και το κλείνετε σαν βαρελάκι.

Όταν τελειώσετε με όλες τις λωρίδες, παίρνετε ένα μπολ και χτυπάτε λίγο τα αυγά. Περνάτε ελαφρά τα 'βαρελάκια' από το αυγό και αμέσως μετά από τη φρυγανιά.

Ετοιμάζετε το τηγάνι με το λάδι (να μην είναι πολύ) και αφού ζεσταθεί αρκετά, χαμηλώνετε το μάτι της κουζίνας και αρχίζετε να τηγανίζετε. Χρειάζεται μόνο να τα γυρίσετε μία με δύο φορές και είναι έτοιμα καθώς το μόνο που χρειάζεται είναι να γίνουν τραγανά τα φύλλα εξωτερικά και να λιώσει το τυρί που υπάρχει μέσα στο μπουρεκάκι.

Όταν ολοκληρώσετε τη διαδικασία, είναι έτοιμα τα μπουρεκάκια σας για να καταναλωθούν. Τα συγκεκριμένα μπουρεκάκια είναι ιδανική λύση για πάρτι γενεθλίων του παιδιού σας, όποια και αν είναι η ηλικία του καθώς αρέσει σε όλους.