ΥΛΙΚΑ
260 γρ. αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
250 γρ. γραβιέρα 
50 γρ. βούτυρο αγελάδος
230 γρ. γάλα
1 αυγό
1 πιπεριά Φλωρίνης ψητή
1 κ.γ. πάπρικα
½ κ.γ. μπαχάρι
1 ½ κ.σ. θυμάρι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Ανάβουμε το φούρνο στους 170 βαθμούς αέρα.

Σε ένα ταψάκι για μάφινς, τοποθετούμε χάρτινες θήκες ή θήκες σιλικόνης. Λιώνουμε το βούτυρο αγελάδος.

Τρίβουμε τη γραβιέρα (μπορούμε να τη βάλουμε και στο μούλτι για ευκολία) και ψιλοκόβουμε την πιπεριά.

Σε ένα μπολ ρίχνουμε το αλεύρι, την πάπρικα, το θυμάρι, το μπαχάρι και την τριμμένη γραβιέρα. Σε άλλο μπολ ανακατεύουμε το αυγό με το γάλα και το λιωμένο βούτυρο και τα ρίχνουμε στο μπολ με τα στερεά.

Ανακατεύουμε με κουτάλα να ομογενοποιηθεί. Μοιράζουμε το μείγμα στις 12 θήκες. Ψήνουμε για 22-23’.