Υλικά

Μακαρόνια φιογκάκια 1 πακέτο
Τυρί ρεγκάτο ή γκούντα 350γρ
Ζαμπόν καπνιστό 350γρ
Πιπεριές χρωματιστές (κίτρινη, πορτοκαλί, κόκκινη) 3
Μαγιονέζα 250γρ

Οδηγίες

Βράζουμε τα μακαρόνια τόσο ώστε να κρατάνε, τα σουρώνουμε και ρίχνουμε αρκετό κρύο νερό στο σουρωτήρι ώστε να κρυώσουν.
Κόβουμε το ζαμπόν και το τυρί σε μικρά κυβάκια.
Κόβουμε τις πιπεριές σε τετραγωνάκια. Ανακατεύουμε όλα τα υλικά μαζί και τα βάζουμε σε ένα μεγάλο μπολ στο ψυγείο σκεπασμένα.
Προσθέτουμε την μαγιονέζα πριν την σερβίρουμε.

πηγή:chefoulis.gr