Υλικά

500 γρ φιλέτο κοτόπουλου στήθος ή μπούτι
40 γρ φρυγανιές τριμμένες
40 γρ δημητριακά τύπου cheerios τριμμένα
Αλάτι

Για τη σώς:
1 κσ κοφτή μέλι
2 κσ γεμάτες μουστάρδα
1 κσ βαλσάμικο ξύδι
1 κσ ελαιόλαδο
Αλάτι, πιπέρι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Πλένω το κοτόπουλο και το κόβω σε μεγάλους κύβους (δηλ στο μέγεθος μιας κοτομπουκιάς).

Αναμειγνύουμε σε ένα φλυτζάνι τα υλικά για τη σως και είτε τα ανακατεύουμε με το μιξεράκι χειρός του φραπέ είτε με ένα κουταλάκι.

Τοποθετώ το κοτόπουλο ή σε μπωλ ή σε μια καθαρή σακούλα, ρίχνω τη σως κ ανακατεύω καλά να πάει παντού και τα βάζω στο ψυγείο για 2 ώρες περίπου.

Αλέθω στο μούλτι τις φρυγανιές και τα δημητριακά και τα βάζω σε ενα πιάτο μαζί με λίγο αλάτι.

Τοποθετώ οπωσδήποτε λαδόκολλα ή χαρτί ψησίματος στο ταψί που θα χρησιμοποιήσω και πανάρω τις κοτομπουκιές.

Ψήνω στους 180 βαθμούς για 15 λεπτά περίπου.

Προσωπικά για σιγουριά τις τσεκάρω κόβοντας στη μέση την πιο παχουλή για να δω αν το εσωτερικό της είναι ειναι άσπρο.