Υλικά

Μπανάνες 6 (όχι πολύ μαλακές)
Κουβερτούρα 400 γρ
Ηλιέλαιο 1 κουταλιά σούπας
Διακοσμητικές τρούφες διάφορα χρώματα
Ξυλάκια παγωτού 12
Λαδόκολλα

Οδηγίες

Λιώνουμε την κουβερτούρα με την διαδικασία μπεν μαρί, προσθέτοντας μέσα και το ηλιέλαιο για να γυαλίζει η σοκολάτα μας. Κόβουμε τις μπανάνες στην μέση, τις βάζουμε στα ξυλάκια και τις βουτάμε μέσα στην σοκολάτα.Πασπαλίζουμε με τις τρούφες. Έχουμε απλώσει μια λαδόκολλα στην οποία ακουμπάμε τις μπανάνες και τις αφήνουμε μέχρι να κρυώσει και να σταθεροποιηθεί η σοκολάτα.

πηγή:chefoulis.gr