ΥΛΙΚΑ

1/2 κιλό μακαρόνια λαζάνια

1 μεγάλη κρέμα γάλακτος

λιγότερο από μισό κιλό σπανάκι κατεψυγμένο

1 ματσάκι φρέσκα κρεμμυδάκια

1 ματσάκι άνηθο

1/2 κιλό τυριά μαλακά, κομμένα τετραγωνάκια

Μαργαρίνη

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Βράζουμε και σουρώνουμε τα μακαρόνια. Ρίχνουμε όλα τα τυριά και ανακατεύουμε, ώστε να πάνε παντού. Τα ρίχνουμε στο ταψί Σε ένα τηγάνι βάζουμε ένα κομμάτι την μαργαρίνη. Αφού κάψει ρίχνουμε ψιλοκομμένα τα κρεμμυδάκια. προσθέτουμε στυμμένο το σπανάκι. Ανακατεύουμε. Προσθέτουμε τον άνηθο. Ανακατεύουμε. Αφού πιει τα υγρά του, ρίχνουμε τη μισή κρέμα γάλακτος. Παίρνει δυο-τρεις βράσεις και αποσύρουμε απ΄ τη φωτιά. Ρίχνουμε το σπανάκι στα μακαρόνια και ανακατεύουμε με την πιρούνα ώστε να πάει σε όλο το ταψί. Ρίχνουμε την κρέμα γάλακτος. Προσθέτουμε μικρά κομματάκια μαργαρίνη. Θερμαίνουμε τον φούρνο στους 190 βαθμούς. Βάζουμε το ταψί για 20 λεπτά. Όχι παραπάνω να μην καούν τα μακαρόνια. Σερβίρουμε ζεστά.

πηγή:tastyday.gr