ΥΛΙΚΑ

1 στήθος κοτόπουλο

1 πράσινη πιπεριά

1 κόκκινη πιπεριά

1 κίτρινη πιπεριά

1 κύβο λαχανικών

5 κουταλιές της σούπας λάδι

1 σφηνάκι λικέρ φιστίκι

1 κουταλιά του γλυκού πάστα φιστίκι

αλάτι

πιπέρι

1 κούπα ζεστό νερό

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Σε ένα βαθύ τηγάνι βάζουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε το κοτόπουλο το οποίο το έχουμε κόψει σε λωρίδες. Στην συνέχεια ρίχνουμε τις πολύχρωμε πιπεριές κομμένες σε λεπτές φέτες. . Διαλύουμε το κύβο λαχανικών στην κούπα με το ζεστό νερό. Το ρίχνουμε στο τηγάνι. Προσθέτουμε το λικέρ και την πάστα φιστικιού , αλάτι και πιπέρι . Σκεπάζουμε το φαγητό και το αφήνουμε να βράσει γύρω στα 20 λεπτά μέχρι να ψηθεί το κοτόπουλο και να μαλακώσουν και οι πιπεριές. Ξεσκεπάζουμε το τηγάνι και αφήνουμε για άλλα 5 λεπτά το φαγητό μέχρι να δέσει η σάλτσα. Το σερβίρουμε με ρύζι.

Πηγή άρθρου: TastyDay.gr