Ο γνωστός makeup artist δημοσίευσε κάποια στιγμιότυπα με τα αγαπημένα του πρόσωπα, στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram και μέσα από αυτά, έστειλε τις ευχές του, για τα γενέθλιά τους.

Αρχικά, με ένα story στον προσωπικό του λογαριασμό ο Παντελής Τουτουντζής ανάρτησε μια φωτογραφία με τον σύντροφό του να κρατάει αγκαλιά τον γιο τους.

Να σας χαίρομαι αγάπες μου

Έγραψε στην λεζάντα: «Χρόνια πολλά στον καλύτερο σύντροφο που θα μπορούσα να έχω στη ζωή μου και στον πρίγκιπά μας. Να σας χαίρομαι αγάπες μου».
παντελης

Σε άλλη φωτογραφία που δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό, φαίνεται ο ίδιος αγκαλιά με τον γιο του, με φόντο το ηλιοβασίλεμα.


Πάντα δίπλα σου

«Σήμερα ο πρίγκιπάς μας γίνεται έξι χρονών! Ευχαριστούμε που μας έμαθες τι σημαίνει πραγματική αγάπη!!! Πάντα δίπλα σου, η οικογένεια σου, μπαμπάς Παντελής, μπαμπάς Νάσος, Αριάδνη!!!», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής του.

Παντελής Τουτουντζής - Οι ευχές στον σύντροφό του και στο παιδί τους
Παντελής Τουτουντζής - Οι ευχές στον σύντροφό του και στο παιδί τους

Δείτε την ανάρτηση που ακολουθεί:



Ο Παντελής Τουτουντζής όταν βρέθηκε καλεσμένος στο «The 2night Show» με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου και μίλησε για τις δυσκολίες που βίωσε ως ομοφυλόφιλος και την απόφαση που πήρε με το σύντροφό του να αποκτήσουν παιδιά.

Ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά

«Ερωτεύομαι έναν πολύ σπουδαίο άνθρωπο κι είμαστε 16 χρόνια μαζί από παιδιά. Γιατρός εκείνος κι εγώ καλλιτέχνης. Ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά κι ονειρευτήκαμε από την αρχή τη ζωή μας.

Από παιδί έλεγα τι έχω ανάγκη κι ήταν η οικογένειά μου, ο πυρήνας μου. Το ταξίδι αυτό της ζωής, που κανείς δεν έχει το δικαίωμα να σου στερήσει να εκπληρώσεις τις ανάγκες σου. Το συζητήσαμε να κάνουμε οικογένεια και μου είπε δεν γίνεται εδώ και πρέπει να πάμε μέσω ευρωπαϊκού δικαίου» είπε ο Παντελής Τουτουντζής.

«Απευθυνθήκαμε στο φύλακα άγγελό μας, έγινε παρένθετη και κάναμε τα δύο αγγελούδια μας.

Ο σύντροφός μου είναι γιατρός φυσικής αποκατάστασης. Κάθε φορά που βλέπω με πόσο πόνο ασχολείται για να σηκωθεί ένα παιδάκι έστω για τρία δευτερόλεπτα από την καρέκλα. Δεν μπορώ, μουδιάζω» ανέφερε ο Παντελής Τουτουντζής.