Στο πρώτο Mystery Box του φετινού «MasterChef», οι τρεις κριτές επέλεξαν αρχικά τα τρία πιάτα που τους έκαναν την μεγαλύτερη εντύπωση. Έκαναν την κριτική τους στους διαγωνιζόμενους, ωστόσο, στη συνέχεια επέλεξαν και τα τρία πιάτα που τους απογοήτευσαν.

Ένα εξ αυτών ήταν και του Πάνου Τόγια, ο οποίος είχε φτιάξει αρνί με πουρέ αγκινάρας και φουντούκια, σάλτσα μανιταριών και κρέμα από “καμένο” αχλάδι.

Το πιάτο, όμως, είχε ένα τεράστιο πρόβλημα. Το αρνί ήταν άψητο! Εντελώς άψητο, ούτε καν rare.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα στο βίντεο που ακολουθεί: