ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Το Cook Magazine με την υπογραφή του Master Chef Σταύρου Βαρθαλίτη με τα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ από το Σάββατο 14 Νοεμβρίου
Αυτό το Σάββατο, το COOK Magazine έρχεται στα Παραπολιτικά! Το νέο, διαφορετικό περιοδικό μαγειρικής με την υπογραφή του φετινού Master Chef Σταύρου Βαρθαλίτη!
Ο Σταύρος Βαρθαλίτης μπαίνει για πρώτη φορά στην κουζίνα σας το Σάββατο 14 Νοεμβρίου, νικηφόρος και ορεξάτος, φέρνοντας μαζί του το βαρύ πυροβολικό κάθε μάγειρα, ΤΑ ΖΥΜΑΡΙΚΑ! Το απόλυτο comfort food πιάτο, σηματοδοτεί την παρουσία του Σταύρου στο χώρο των περιοδικών, προσκαλώντας μικρούς και μεγάλους σε μια απόλαυση χωρίς ενοχές, με πρωτότυπους συνδυασμούς υλικών και τρόπους μαγειρέματος για κάθε είδους λάτρεις του μαγικού υλικού. Ζυμαρικά, μακαρόνια, pasta, όποια κι αν είναι η αγαπημένη σας λέξη για το πιάτο που ποτέ δεν χορταίνουμε, ο Σταύρος Βαρθαλίτης έρχεται να ανανεώσει τη σχέση σας μαζί τους και να σας βοηθήσει να βάλετε ξανά τα ζυμαρικά στο θρόνο της κουζίνας σας.
Κάθε μήνα, στο “COOK Magazine ο Σταύρος Βαρθαλίτης θα ασχολείται με διαφορετικές πρώτες ύλες (κρέας, ζυμαρικά, κοτόπουλο, λαχανικά, κ.ά.), τεχνικές ψησίματος (μαγείρεμα στο φούρνο, στον ατμό, BBQ κ.ά.), και εορταστικά πιάτα (Χριστούγεννα, Πάσχα), λαμβάνοντας υπόψη την εποχή, τις διατροφικές τάσεις και τις συνήθειες της ελληνικής οικογένειας. Ακόμα το “COOK Magazine” θα σας ενημερώνει μέσα από έξυπνες στήλες με νέα της αγοράς για τρόφιμα και κρασιά, θα μπαίνει σε εστιατόρια και all day bar, θα επισκέπτεται αμπελώνες και χώρους παραγωγής ΠΟΠ προϊόντων, θα σας ταξιδεύει σε βουνά και θάλασσες για να αποκαλύψει τα μυστικά της ελληνικής αυθεντικής κουζίνας, αλλά και θα πραγματοποιεί οργανωμένα Food & Wine travels με γευστικές δοκιμές και προτάσεις, θα μαγειρεύει με τα υλικά του μήνα, θα προτείνει εξόδους στα καλύτερα εστιατόρια και βιβλία-οδηγούς στους καλύτερους μάγειρες, ενώ θα εξερευνά τις δημοφιλείς κουζίνες του κόσμου.
Ζυμαρικά, μακαρόνια, pasta, όποια κι αν είναι η αγαπημένη σας λέξη για το πιάτο που ποτέ δεν χορταίνουμε, ο Σταύρος Βαρθαλίτης έρχεται να ανανεώσει τη σχέση σας μαζί τους και να σας βοηθήσει να βάλετε ξανά τα ζυμαρικά στο θρόνο της κουζίνας σας.
H μαγειρική απόλαυση αποτυπωμένη στο χαρτί κάθε μήνα με τα «Παραπολιτικά»
Ο Σταύρος Βαρθαλίτης μπαίνει για πρώτη φορά στην κουζίνα σας το Σάββατο 14 Νοεμβρίου, νικηφόρος και ορεξάτος, φέρνοντας μαζί του το βαρύ πυροβολικό κάθε μάγειρα, ΤΑ ΖΥΜΑΡΙΚΑ! Το απόλυτο comfort food πιάτο, σηματοδοτεί την παρουσία του Σταύρου στο χώρο των περιοδικών, προσκαλώντας μικρούς και μεγάλους σε μια απόλαυση χωρίς ενοχές, με πρωτότυπους συνδυασμούς υλικών και τρόπους μαγειρέματος για κάθε είδους λάτρεις του μαγικού υλικού. Ζυμαρικά, μακαρόνια, pasta, όποια κι αν είναι η αγαπημένη σας λέξη για το πιάτο που ποτέ δεν χορταίνουμε, ο Σταύρος Βαρθαλίτης έρχεται να ανανεώσει τη σχέση σας μαζί τους και να σας βοηθήσει να βάλετε ξανά τα ζυμαρικά στο θρόνο της κουζίνας σας.
Κάθε μήνα, στο “COOK Magazine ο Σταύρος Βαρθαλίτης θα ασχολείται με διαφορετικές πρώτες ύλες (κρέας, ζυμαρικά, κοτόπουλο, λαχανικά, κ.ά.), τεχνικές ψησίματος (μαγείρεμα στο φούρνο, στον ατμό, BBQ κ.ά.), και εορταστικά πιάτα (Χριστούγεννα, Πάσχα), λαμβάνοντας υπόψη την εποχή, τις διατροφικές τάσεις και τις συνήθειες της ελληνικής οικογένειας. Ακόμα το “COOK Magazine” θα σας ενημερώνει μέσα από έξυπνες στήλες με νέα της αγοράς για τρόφιμα και κρασιά, θα μπαίνει σε εστιατόρια και all day bar, θα επισκέπτεται αμπελώνες και χώρους παραγωγής ΠΟΠ προϊόντων, θα σας ταξιδεύει σε βουνά και θάλασσες για να αποκαλύψει τα μυστικά της ελληνικής αυθεντικής κουζίνας, αλλά και θα πραγματοποιεί οργανωμένα Food & Wine travels με γευστικές δοκιμές και προτάσεις, θα μαγειρεύει με τα υλικά του μήνα, θα προτείνει εξόδους στα καλύτερα εστιατόρια και βιβλία-οδηγούς στους καλύτερους μάγειρες, ενώ θα εξερευνά τις δημοφιλείς κουζίνες του κόσμου.
Ζυμαρικά, μακαρόνια, pasta, όποια κι αν είναι η αγαπημένη σας λέξη για το πιάτο που ποτέ δεν χορταίνουμε, ο Σταύρος Βαρθαλίτης έρχεται να ανανεώσει τη σχέση σας μαζί τους και να σας βοηθήσει να βάλετε ξανά τα ζυμαρικά στο θρόνο της κουζίνας σας.
H μαγειρική απόλαυση αποτυπωμένη στο χαρτί κάθε μήνα με τα «Παραπολιτικά»