Όσοι θέλουν να συνδυάσουν κατάδυση και φαγητό δεν έχουν παρά να επισκεφθούν το μαργαριτάρι, ένα εστιατόριο στο Βέλγιο και βρίσκεται στο βυθό της πιο βαθιάς πισίνας του κόσμου.

Οι πελάτες θα πρέπει να κάνουν κατάδυση 5 μέτρων, ενώ μόλις φτάνουν βγάζουν τον μηχανισμό με το οξυγόνο και μπαίνουν μέσα στο στρογγυλό μαργαριτάρι, όπου ο χώρος διαθέτει οξυγόνο και μπορεί να χωρέσει έως και 4 ανθρώπους.

Τα γεύματα σερβίρονται σε ένα υδατοστεγές δοχείο και κοστίζουν λίγο παραπάνω από 100 δολάρια ανά άτομο.