Η ΠΑΕ Ολυμπιακός  αναφέρεται, με ανακοίνωση που εξέδωσε, στην τιμωρία που της επιβλήθηκε για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό από το Πειθαρχικό Όργανο της Super League και τονίζει ότι «πρόκειται για μία άδικη και απολύτως εσφαλμένη απόφαση, η οποία είμαστε βέβαιοι ότι θα καταπέσει στον δεύτερο βαθμό, καθώς σε διαφορετική περίπτωση θα ναρκοθετηθεί το πρωτάθλημα».

Οι «ερυθρόλευκοι» που τιμωρήθηκαν με μηδενισμό στο ματς με το «τριφύλλι» -μείον έναν βαθμό στο πρωτάθλημα και δύο ματς κεκλεισμένων των θυρών- ξεκαθαρίζουν με επίσημη θέση τους πως «οι Πειραιώτες βρίσκονται ενώπιον μιας καλά οργανωμένης προσπάθειας αλλοίωσης των όρων διεξαγωγής του πρωταθλήματος».

*Διαβάστε εδώ: Ολυμπιακός: Ετοιμάζει έφεση στην πρωτόδικη απόφαση για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό

Ακόμα, η ΠΑΕ Ολυμπιακός υπογραμμίζει ότι «θα εξαντλήσει όλα τα νόμιμα μέσα για τη δικαίωσή της» σχετικά με την άδικη απόφαση να τιμωρηθούν στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.


Ολόκληρη η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός:

«Βρισκόμαστε για άλλη μία φορά τα τελευταία χρόνια ενώπιον μιας καλά οργανωμένης προσπάθειας αλλοίωσης των όρων διεξαγωγής του πρωταθλήματος.
Περισσότεροι του ενός παράγοντες συνετέλεσαν με τις πράξεις ή τις παραλείψεις τους στο να τιμωρηθεί ο Ολυμπιακός με μία άδικη και απολύτως εσφαλμένη απόφαση, η οποία είμαστε βέβαιοι ότι θα καταπέσει στον δεύτερο βαθμό, καθώς σε διαφορετική περίπτωση θα ναρκοθετηθεί το πρωτάθλημα.

Οι φίλαθλοί μας να γνωρίζουν ότι ο Ολυμπιακός θα εξαντλήσει όλα τα νόμιμα μέσα για τη δικαίωσή του, χωρίς να παραλείψει να έχουν νόμιμες συνέπειες όσοι εσκεμμένα συνέβαλαν στη διαμόρφωση μιας ψευδούς εικόνας εις βάρος του συλλόγου», αναφέρεται χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση.