Η Φενερμπαχτσέ αντιμετώπισε την Ζαλγκίρις Κάουνας για την 15η αγωνιστική της Euroleague επικρατώντας με 80-78 κάνοντας το 2/2 στη διοργάνωση με τον Σαρούνας Γιασικεβίτσιους στον πάγκο της. Οι Τούρκοι πήραν τη σημαντική νίκη απέναντι στους Λιθουανούς, ωστόσο στο φινάλε του ματς χρειάστηκαν μια αδιανόητη έμπνευση του Τάιλερ Ντόρσεϊ για να πανηγυρίζουν τη δεύτερη νίκη με τον Σαρούνας Γιασικεβίτσιους στον πάγκο τους. 

Ο διεθνής γκαρντ δεν ήταν απλά ο MVP από πλευράς γηπεδούχων (με 19 πόντους, δίνοντας την ώθηση που έλειπε στην ομάδα του να γυρίσει το ματς), αλλά και ο άνθρωπος που πέτυχε ενδεχομένως το καλάθι της χρονιάς στην Euroleague κι ας βρισκόμαστε ακόμη μόλις στην 15η αγωνιστική. 

Ο Ντόρσεϊ πέταξε την μπάλα στον... ουρανό και η Euroleague έμεινε με το στόμα ανοιχτό

Με τον Γιασικεβίτσιους να τον εμπιστεύεται όλο και περισσότερο ο Ντόρσεϊ ξεχειλίζει πλέον από αυτοπεοίθηση και με 50" να μένουν στο ρολόι για το τέλος του αγώνα ο νατουραλιζέ άσος της εθνικής μας ομάδας έβαλε ενα απίστευτο καλάθι και φάουλ πίσω(!) από την μπασκέτα δίνοντας προβάδισμα τεσσάρων πόντων στην ομάδα του και τελικά τη νίκη. Δείτε τι καλάθι πέτυχε ο αθεόφοβος: 

Tyler Dorsey pota arkasından basketi buluyor 😱