Η επόμενη μέρα στον καφέ… ήρθε από την Coffee Lab!
Για πρώτη φορά παγκοσμίως, ο καταναλωτής έχει την ευκαιρία να απολαύσει μια γευστική αποκλειστικότητα!
Special Edition: Colombia.
Μέχρι σήμερα η τάση στον καφέ ήταν οι μονοποικιλιακοί καφέδες από διάφορες χώρες.
Τα Coffee Lab παρουσιάζουν έναν premium καφέ ο οποίος προέρχεται…
Από μια χώρα: την Κολομβία.
Μια φάρμα: την El Poema, η οποία βρίσκεται σε υψόμετρο 1400μ.
Μια ποικιλία: Caturra.
Και για πρώτη φόρα, έχουμε τη δυνατότητα να δοκιμάσουμε ταυτόχρονα την ποικιλία Colombia σε τρεις διαφορετικές επεξεργασίες:
Natural – Κατά την οποία οι κόκκοι καφέ στεγνώνουν φυσικά στον ήλιο προσφέροντας του δυνατό σώμα και γλυκόπιοτη γεύση,
Honey – Μια παραδοσιακή τεχνική κατά την οποία οι κόκκοι προτού απλωθούν στον ήλιο ξεφλουδίζονται με αποτέλεσμα τα σάκχαρά τους να προσφέρουν ένα ισορροπημένο σώμα με επίγευση μελιού,
Washed – Στη συγκεκριμένη επεξεργασία, οι κόκκοι βυθίζονται για 48-72 ώρες σε δεξαμενές νερού, χαρίζοντας τους μέτριο σώμα και ελαφριά οξύτητα εσπεριδοειδών.
Τη γευστική πρωτιά έχει η Coffee Lab!
Η παρουσίαση έγινε με μια ξεχωριστή εκδήλωση στην οποία ο Διευθύνων Σύμβουλος και Πρόεδρος της Coffee Lab Στέλιος Ρουμελιώτης, σύστησε σε franchisees, συνεργάτες αλλά και σε πρόσωπα της showbiz, την special edition ποικιλία Colombia.
Για την παρουσίαση στήθηκε ένα σκηνικό που θύμιζε τη φάρμα El Poema στο οποίο ο ίδιος ο κος Στέλιος Ρουμελιώτης έδειξε το ταξίδι του καφέ από το χωράφι, σε ένα κατάστημα Coffee Lab.
Μαζί του ο δημοφιλής ηθοποιός και παρουσιαστής Θανάσης Βισκαδουράκης ο οποίος έδωσε το δικό του… salsa ρυθμό στη βραδιά.
Οι καλεσμένοι έφυγαν με συλλεκτικά Panama hats, ζωγραφισμένα δια χειρός Βασίλη Μιχόπουλου.
Η νέα ποικιλία είναι πλέον στα coffee points της Coffee Lab και περιμένει τον καταναλωτή για να τον ταξιδέψει με τρεις διαφορετικούς, γευστικούς τρόπους στην Κολομβία!
Για περισσότερες πληροφορίες: www.coffeelab.gr